Точно когато мениджърите свикнаха да управляват своите милениали, дойде ново

...
 Точно когато мениджърите свикнаха да управляват своите милениали, дойде ново
Коментари Харесай

НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ИГЕН: ВСИЧКО, КОЕТО ПОКОЛЕНИЕТО НА ПРЕХОДА НЕ СА

 Точно когато мениджърите привикнаха да ръководят своите милениали, пристигна ново потомство, което чука по вратите на работодателите: иГен.
Родени сред 1995 и 2012 година, първият набор от това потомство е към този момент приключил.  Бизнесът и мениджърите би трябвало да извърнат внимание: Техниките, които работят за набиране, опазване и ръководство на милениалите, не постоянно работят и при иГен.

Първо, това ново потомство е по-фокусирано върху работата, в сравнение с предното на същата възраст. В едно огромно национално изследване, извършено всяка година, 55% от учениците в междинните учебни заведения през 2016 година декларират, че са подготвени да работят изключително, с цел да реализиран добра работа. Освен това е по-вероятно да работят, даже в случай че имат доста пари и да чакат работата да бъде централна част от техния живот. Може би тъй като претърпяха Голямата криза като деца и станаха очевидци на възходящо неравноправие на приходите, иГен осъзнава, че ще би трябвало да работят интензивно, с цел да реализиран нещо.
Прочетете цялостния текст на: Sofiapress.com

Виж всички публикации от Sofiapress.com-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР